Macorena hemtjänst västerort

Finlandsgatan 68, 164 74 Kista

Vi möter människor med respekt för deras självbestämmande, integritet, trygghet och värdighet

Fakta om Macorena hemtjänst västerort

 • Verksam i staden sedan Uppgift saknas

 • Verksam inom Flera områden

  Bromma, Hässelby-Vällingby, Rinkeby-Kista, Spånga-Tensta
 • Organisationsform Privat

 • Underleverantörer

  Trygghetslarm
  Finsk Omsorg AB
  Kvällsinsats
  Ingen underleverantör
  Nattinsats
  Finsk Omsorg AB
  Städning
  Ingen underleverantör
  Tvätt
  Ingen underleverantör
 • Språk och kultur Flera språk och kulturer

  Persiska, Turkiska

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2017

 • Uppgift saknas
  Nöjda med hemtjänsten

 • Uppgift saknas
  Personalen är bra på att passa tider

 • Uppgift saknas
  Känner förtroende för personalen som kommer

Beskrivning av Macorena hemtjänst västerort

Presentation

Macorena Hemtjänst AB är ett vård- och omsorgsföretag och finns för dig som behöver hjälp i ditt eget hem. Vi erbjuder dig omvårdnad, service, matlagning, ledsagning och trygghet så att du ska kunna bo kvar hemma så länge som möjligt. Vi har förutsättningar och metoder för en kontinuerlig kvalitet av det vi erbjuder.

Mål och inriktning: Vårt mål är att du får vård- och omsorg samt service av god kvalitet. Vi har personcentrerad syn och därför anpassar vi oss till individuell vård- och omsorg som också lämpar sig till olika kulturer och etniska bakgrunder.

Våra medarbetare är utbildade sjuksköterskor, undersköterskor och vårdbiträden, alla med stort intresse, erfarenhet och omtanke. Vi bjuder på kontinuerlig omsorg och besök av en kontaktman och har sällan personalbyte.

Vi har omfattande kultur- och etnisk kunskap men vår största är rumänsk, polsk och grekisk. Våra medarbetare talar även ryska, ungerska, turkiska och persiska.

Ditt välbefinnande och nöjdhet är viktigt för oss. Därför kommer vi hem till dig med respekt och trygghet som grund till vårt arbete och stöttar med det som underlättar din vardag. Vi lyssnar på dig och tillsammans med dig bestämmer hur insatsen ska utföras. Vi lyfter kvalitet i vårt vardagliga arbete för ditt välbefinnande och känslan av samhörighet. Detta gör vi genom våra engagerade och lyhörda rumänska och polska sjuksköterskor som handleder och jobbar utifrån kundens perspektiv. Vi har samverkan med primärvården och andra vårdenheter därför kan vi underlätta dina behov med dessa kontakter.

Vi bjuder våra kunder på aktivitet två gånger om året, utflykt under sommar och träffpunkt under höst. Vi erbjuder även anhörigträff en gång om året under höst/vår med syfte till att skapa ”anhörigvänliga” verksamhet och ett tidigt stöd till anhöriga.

Måltider

Vi utför mat/måltider utifrån biståndsbeslut. Du får bestämma om huvudmålet ska tillagas i hemmet eller om du vill ha matlåda hemlevererad.