Lindhovshemmet

Sandstuguvägen 20, 147 60 Uttran

Attendo Lindhovshemmet i Botkyrka är ett nybyggt och modernt äldreboende i ett naturskönt område.

Fakta om Lindhovshemmet

 • Hyra 7500-8600 kr

 • Storlek 54 lägenheter totalt, 9 per enhet

 • Typ av boende Somatisk vård- och omsorgsboende och demensboende

 • Organisationsform Privat

 • Språk och kultur Flera språk och kulturer

  Arabiska, Finska, Persiska, Spanska

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2017

 • Uppgift saknas
  Nöjda med boendet

 • Uppgift saknas
  Nöjda med bemötandet

 • Uppgift saknas
  Tycker att måltiderna är trevliga

Verksamhetsuppföljning

Verksamhetsuppföljning 2017 (pdf, 56,4 kb)

Beskrivning av Lindhovshemmet

Presentation

Hos oss arbetar sjuksköterskor och omsorgspersonal med bred erfarenhet och kunskap. Sjuksköterska finns på plats vardagar, kvällar och helger. Övrig tid samarbetar vi med ett mobilt sjukskötersketeam. Läkare finns på plats två gånger i veckan. Hos oss arbetar även sjukgymnast och arbetsterapeut.

Vi jobbar för att du ska vara så självständig som du själv vill. Hos oss får du en kontaktman som värnar lite extra om dig. Du planerar tillsammans med din kontaktman och sjuksköterska hur vården och omsorgen ska läggas upp. Det dokumenteras i en så kallad genomförandeplan som ligger till grund för de insatser personalen utför hos dig.

Boendemiljö

På Attendo Lindhovshemmet äldreboende i Botkyrka finns totalt 54 lägenheter. Varje lägenhet har egen dusch, toalett och trinett. Vi har generösa gemensamma utrymmen som matsal/dagrum, aktivitetsrum och balkong i söderläge.

Vi har inriktningen sport och spa vilket innebär att hälsa och välmående står i fokus. Hos oss finns ett spa med bubbelpool och bastu och en träningslokal för dig som vill hålla i gång. Vi har även en sportbar med storbilds TV där man kan följa med i sportens värld. Vi erbjuder rymliga och fräscha lägenheter men har även gott om gemenskapsutrymmen för samvaro och aktiviteter. Varmt välkomna till oss!

Antal lägenheter 54, 18 per enhet på Somatisk enhet.

Utemiljö

Attendo Lindhovshemmet i Botkyrka är ett nybyggt och modernt äldreboende i ett naturskönt område.

Måltider

Måltiderna på Lindhovshemmet är en viktig del av dagen, vi skapar en lugn och trevlig måltidsmiljö som inbjuder till gemenskap och samvaro. Maten levereras till oss färdiglagad och kyld. Tillbehör såsom potatis, ris och grönsaker tillagar vi själva. Vid högtider dukar vi alltid extra fint och följer de traditioner som finns. För den som av någon anledning inte kan äta det som står på menyn finns det alltid alternativ som t.ex. vegetariskt eller laktosfri kost.

Aktiviteter

Varje vardag anordnas gemensamma aktiviter i huset. På helgerna anordnas aktiviteter avdelningsvis. Vi varierar aktiviteter efter årstider och högtider. Vi erbjuder även extern underhållning