Birger Jarl

Birger Jarlsgatan 91, 113 56 Stockholm

På Birger Jarl säger vi aldrig nej utan vi ser varje fråga och önskemål som en möjlighet att utveckla verksamheten.

Fakta om Birger Jarl

  • Hyra 10000-11500 kr

  • Storlek 27 lägenheter totalt, 9 per enhet

  • Typ av boende Somatisk vård- och omsorgsboende

  • Organisationsform Privat

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2016

  • 69% Nöjda med boendet

  • 88% Nöjda med bemötandet

  • 60% Tycker att måltiderna är trevliga

Brukarundersökning 2016 (pdf, 0,7 mb)

Verksamhetsuppföljning

Verksamhetsuppföljning 2016 (pdf, 56,8 kb)

Beskrivning av Birger Jarl

Presentation

Kavat Vård är det lilla företaget som står för en vård som är personlig, nära och småskalig. På Birger Jarl säger vi aldrig nej utan vi ser varje fråga och önskemål som en möjlighet att utveckla verksamheten. Vårt mål är att du som bor hos oss ska trivas och få den hjälp du önskar och behöver. Varenda timme i verksamheten ska komma den boende till del.

Kavat Vård grundades 2006. Företagets fyra ägare har alla lång erfarenhet av vård, omsorg och sjukvård. Kavat Vård driver i dag fem enheter utöver Birger Jarl. Fyra i Stockholm och ett i Solna.

Boendemiljö

Innemiljö
Boenderum

Birger Jarl ligger centralt i Stockholms innerstad invid Monica Zetterlunds park. Hit kommer du enkelt med buss (buss nummer 2 och 4) och tunnelbana (Tekniska högskolan). På Birger Jarl finns 54 lägenheter alla 1:or. Lägenheterna är utrustade med köksenhet och stort badrum, de flesta har egen balkong. Lägenheterna, nio på varje våningsplan har alla gemensamhetsutrymmen som kök, matsal, vardagsrum och terass.

Utemiljö

Ingen uppgift tillgänglig

Måltider

På Birger Jarl väljer du att äta i den gemensamma våningsmatsalen tillsammans med andra boende eller i den egna lägenheten. För dig som bor på Birger Jarl ska måltiden vara en högtidsstund.

Aktiviteter

Varje vecka erbjuds ett aktivitetsprogram med sång, musik, dans, samvaro och utevistelse. Utöver de gemensamma aktiviteterna erbjuds du som bor på Birger Jarl individuella aktiviteter efter eget önskemål.