Livea AB

Nybrogatan 34, 102 45 Stockholm

Med hjärta och hög kompetens gör vi verklighet av de vackra orden. Genom att vara en spjutspets och inspiration för branschen höjer vi statusen i vården.

Fakta om Livea AB

 • Hemtjänstutförare

  Logo
 • Verksam i staden sedan 2017

 • Verksam inom Flera områden

  Norrmalm, Östermalm
 • Organisationsform Privat

 • Underleverantörer

  Trygghetslarm
  Finsk Hemtjänst
  Kvällsinsats
  Ingen underleverantör
  Nattinsats
  Finsk Hemtjänst
  Städning
  Ingen underleverantör
  Tvätt
  Ingen underleverantör

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2016

 • Uppgift saknas
  Nöjda med hemtjänsten

 • Uppgift saknas
  Personalen är bra på att passa tider

 • Uppgift saknas
  Känner förtroende för personalen som kommer

Beskrivning av Livea AB

Presentation

Liveas grundare är chefer med många års erfarenhet från vården och näringslivet med dokumenterat högsta tänkbara chefsutvärderingar. Vi förenar hög kompetens inom vård, ledarskap och ekonomi. På det sättet gör vi största möjliga kundnytta för tilldelade resurser.

Vi vet hur viktiga medarbetarna är och har handplockat personal med stort intresse för sitt yrke, rätt känsla, utbildning och erfarenhet. Vi tillämpar det nya och goda ledarskapet som gör att våra medarbetare trivs och stannar hos oss. Schemat planeras noggrant så att det är möjligt för samma personal att komma till dig i så hög utsträckning som möjligt. Genom att erbjuda våra medarbetare goda villkor och personlig utveckling möjliggörs den bästa tänkbara omsorg och service till våra kunder.

Tanken bakom Liveas ”sol-logga” är att förmedla värme och glädje till våra kunder, medarbetare och anhöriga. Genom vår passion för äldre och mångåriga erfarenhet kan och kommer vi att göra skillnad.

Livea AB är ett nytt omsorgsföretag som erbjuder hemtjänst, ledsagning, avlösning, trivselträffar, tilläggstjänster/hushållsnära tjänster samt personlig assistans. Vi har kontor på Nybrogatan 34 och i Tyresö där vi har en egen trevlig lokal med uteplats. Vi inbjuder våra kunder, anhöriga och medarbetare till regelbundna trivselträffar både på Nybrogatan och i Tyresö. Här serveras kaffe med hembakat bröd ibland till levande pianomusik.

Vi utför hushållsnära tjänster som t ex städning, promenader, tvätt och strykning, högläsning, administrativ hjälp mm med RUT-avdrag. Prata gärna med oss om du har andra önskemål. Vi är flexibla och försöker alltid hitta bra lösningar. Håll utkik på vår webbsida för tjänster nyheter, information om trivselträffar mm, se www.livea.se

Måltider

Vi är ett stöd när det gäller maten, ger inspiration och har förslag på enkla, näringsriktiga och goda måltider.