Livea AB

Nybrogatan 34, 114 39 Stockholm

Med hjärta och hög kompetens gör vi verklighet av de vackra orden. Genom att vara en spjutspets och inspiration för branschen höjer vi statusen i vården.

Fakta om Livea AB

 • Hemtjänstutförare

  Logo
 • Verksam i staden sedan 2017

 • Verksam inom Östermalm

  Östermalm

  Inte verksam i: Hjorthagen, Djurgården, Gärdet, Ekhagen, Universitetsområdet inkl Kräftriket

 • Organisationsform Privat

 • Underleverantörer

  Trygghetslarm
  Adeo Care AB
  Kvällsinsats
  Ingen underleverantör
  Nattinsats
  Adeo Care AB
  Städning
  Ingen underleverantör
  Tvätt
  Ingen underleverantör

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2017

 • Uppgift saknas
  Nöjda med hemtjänsten

 • Uppgift saknas
  Personalen är bra på att passa tider

 • Uppgift saknas
  Känner förtroende för personalen som kommer

Verksamhetsuppföljning

Verksamhetsuppföljning 2017 (pdf, 51,7 kb)

Beskrivning av Livea AB

Presentation

Liveas grundare är chefer med många års erfarenhet från vården och näringslivet med dokumenterat högsta tänkbara chefsutvärderingar. Vi förenar hög kompetens inom vård, ledarskap och ekonomi. Med den bakgrunden sköts administrationen smidigt och vi kan lägga allt fokus på det som är viktigt – våra kunder och medarbetare.

Livea tänker skapa Sveriges bästa hemtjänst. Detta kommer att bli möjligt genom en handplockad personal med ett stort intresse för sitt yrke, rätt känsla, utbildning och erfarenhet. Schemat planeras noggrant så att det är möjligt för samma personal att komma till dig i så hög utsträckning som möjligt.

Du kommer att märka att personalens trivs hos oss på Livea och därför stannar de. När du som kund har valt Livea påbörjas ett noggrant arbete med att välja rätt personal med rätt egenskaper och intressen för just dig och dina behov. Tanken bakom Liveas ”sol-logga” är att förmedla värme och glädje till våra kunder, medarbetare och anhöriga. Genom vår passion för äldre och mångåriga erfarenhet kan och kommer vi att göra skillnad.

Trivselträffar: Vi träffas regelbundet i vår lokal på Nybrogatan 34, dit kunder, medarbetare och anhöriga är välkomna att umgås över nybryggt kaffe och hembakat bröd, ibland till Pias pianomusik. Vill vi så sjunger vi en sång. Håll utkik under Nyheter på vår webbsida livea.se där information om trivselträffarna kommer upp.

Måltider

Måltiden är viktig. Vi har många förslag på enkla, näringsriktiga och riktigt goda måltider.