Kampementets vård- och omsorgsboende (demens)

Kampementsgatan 2B, 115 38 Stockholm

Kampementets vård- och omsorgsboende drivs av Attendo Care AB på uppdrag av Östermalms stadsdelsnämnd.

Fakta om Kampementets vård- och omsorgsboende (demens)

  • Hyra 6131-6283 kr

  • Storlek 96 lägenheter totalt, 16 per enhet

  • Typ av boende Demensboende

  • Organisationsform Entreprenad

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2015

  • 71% Nöjda med boendet

  • 90% Nöjda med bemötandet

  • 54% Tycker att måltiderna är trevliga

Brukarundersökning 2014 (pdf, 0,8 mb)

Verksamhetsuppföljning

Verksamhetsuppföljning 2015 (pdf, 68,4 kb)

Beskrivning av Kampementets vård- och omsorgsboende (demens)

Presentation

Kampementet är ett modernt boende i ljusa och luftiga lokaler. Hos oss är det viktigt med en hemlik miljö, vi som medarbetare är gäster i ditt hem. Vi skall ge dig en trygg och säker omsorg med fokus på att ta till vara på det friska.

Du som bor här ska känna oberoende, berikad genom hjälp till självhjälp. Du ska känna trygghet och säkerhet och du ska bli bemött med värme och respekt samt få en god service och det lilla extra.

Hos oss arbetar sjuksköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, undersköterska och vårdbiträde. Vi har även en Silviasyster på våra demensplan som också är vårdhundsförare med hunden Teddy.

Boendemiljö

Kampementet är ett modernt boende där lägenheterna är 29-32 kvm stora. På varje våningsplan finns kök och vardagsrum och en stor balkong. Vi har ett litet spa och ett aktivitetsrum. Vi har sammanlagt 96 lägenheter fördelat på 6 våningsplan – tre plan för boende med demenssjukdom och tre plan för boende med demenssjukdom.

Utemiljö

Utemiljö

Från entrén kommer du ut till en liten trädgård med träd, buskar, blommor och sittgrupper.

Måltider

Maten levereras till oss och värms sedan upp i köken på avdelningarna. Potatis och salladen samt övriga tillbehör tillreds på plats. Om du önskar kan du dricka vin till maten. Vi uppmärksammar helger och högtider.

Aktiviteter

Vi har två aktivitetssamordnare/ombud. Det finns minst två aktiviteter planerade varje dag – t.ex musikunderhållning, bingo, högläsning samt filmvisning. Vi har ett litet spa och ett aktivitetsrum med möjlighet till wiispel och bar.