Aleris Hemtjänst Södermalm - Team Högalid

Hornsbruksgatan 3 A, 117 34 Stockholm

Aleris Hemtjänst Södermalm, Team Högalid har specialkompetens kring demens, har egen nattpatrull och får strålande betyg av sina kunder.

Fakta om Aleris Hemtjänst Södermalm - Team Högalid

 • Hemtjänstutförare

  Logo
 • Verksam i staden sedan Uppgift saknas

 • Verksam inom Södermalm

  Södermalm

  Hornstull, Reimersholme, Långholmen.

 • Organisationsform Privat

 • Underleverantörer

  Trygghetslarm
  Ingen underleverantör
  Kvällsinsats
  Ingen underleverantör
  Nattinsats
  Ingen underleverantör
  Städning
  Ingen underleverantör
  Tvätt
  Ingen underleverantör
 • Språk och kultur Flera språk och kulturer

  Arabiska, Finska, Kroatiska, Kurdiska, Persiska, Spanska, Tigrin, Turkiska

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2017

 • 93% Nöjda med hemtjänsten

 • 91% Personalen är bra på att passa tider

 • 91% Känner förtroende för personalen som kommer

Brukarundersökning 2017 (pdf, 0,7 mb)

Verksamhetsuppföljning

Verksamhetsuppföljning 2017 (pdf, 48,8 kb)

Beskrivning av Aleris Hemtjänst Södermalm - Team Högalid

Presentation

Aleris Hemtjänst Team Högalid har stor erfarenhet av arbete inom hemtjänsten, en mycket kompetent personal som finns på plats dygnet runt, året om.

Uppskattas av våra kunder. Vårt team får toppresultat i Socialstyrelsens årliga kvalitetsundersökning. Kunderna uppskattar hur vi utför våra arbetsuppgifter, att vi kommer på utsatt tid, vårt bemötande och att våra kunder har förtroende för oss. Vårt mål är att den enskilde ska känna sig trygg och nöjd med våra insatser.

Nattpatrull och specialkompetens. Vi har egen nattpatrull. Och personal som är speciellt utbildade i demenssjukdomar.

Vi arbetar personcentrerat. Vi arbetar för att möjliggöra för dig att leva så som du önskar. För att åstadkomma detta arbetar vi personcentrerat, det vill säga vi ser till dina behov, förmågor, mål och intressen. Utifrån denna information och ditt beviljade biståndsbeslut upprättar vi din genomförandeplan. Du ska känna att du har inflytande och självbestämmande och att du äger din livssituation.

Vad kan vi erbjuda dig? Baserat på ditt beviljade biståndsbeslut kan vi bl. a. erbjuda dig: städning, tvätt, inköp, post- och bankärenden, matlagning, leverans av matlåda, ledsagning, personlig omvårdnad, m. m.

Tilläggstjänster: Vi erbjuder även hushållsnära tjänster.

Vill ni veta mer? Team Högalids hemtjänstlokal finns på Hornsbruksgatan 3A i Stockholm. har du frågor är du välkommen att kontakta oss. Du är också varmt välkommen till vår hemtjänstlokal.

Måltider

Mat tillhör ett av livets glädjeämnen. Vi behöver mat och dryck för att må bra. Vi vill att du ska uppleva matglädje genom dofter och smaker. Det bidrar till god hälsa och livskvalitet. Maten ska vara god och anpassad för dig med tanke på energi- och näringsintag, konsistens liksom kulturella- och religiösa aspekter.

Aleris Hemtjänst Södermalm försöker i möjligaste mån tillgodose ditt önskemål om mat från närliggande valfri restaurang. Vi får matlådor från Restaurang Trekanten som har sin verksamhet i Gröndals servicehus. Dessa har god kännedom om näringsriktig kost samt kan efter behov anpassa maten som tex. vid gluten- och laktosintolerans.