Attendo Sabbatsbergsbyn

Eastmansvägen 29, 113 61 Stockholm

Hos oss får Du ett hemlikt, tryggt och trivsamt boende, där Du kan vara Dig själv och där omsorg och aktiviteter anpassas till Dina behov och önskemål.

Fakta om Attendo Sabbatsbergsbyn

  • Hyra 4415-7006 kr

  • Storlek 106 lägenheter totalt, 10 per enhet

  • Typ av boende Somatisk vård- och omsorgsboende och demensboende

  • Organisationsform Entreprenad

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2017

  • 95% Nöjda med boendet

  • 100% Nöjda med bemötandet

  • 77% Tycker att måltiderna är trevliga

Brukarundersökning 2017 (pdf, 0,7 mb)

Verksamhetsuppföljning

Verksamhetsuppföljning 2016 (pdf, 56,9 kb)

Beskrivning av Attendo Sabbatsbergsbyn

Presentation

Sabbatsbergsbyn är ett vård- och omsorgsboende i innerstaden intill Vasaparken, med Sinnenas Trädgård mellan husen. Boendet är till för Dig som är i behov av vård och omsorg dygnet runt. Du får ett tryggt och trivsamt boende. Du får vara Dig själv och göra det Du vill och kan med stöd av kompetent personal. Boendet drivs av Attendo på uppdrag av Norrmalms stadsdelsförvaltning.

Hos oss får Du ett hemlikt, tryggt och trivsamt boende, där du kan vara dig själv och där omsorg och aktiviteter anpassas till dina behov och önskemål. Vi har vårdhund. Du erbjuds daglig utevistelse.

Vi skapar trygghet för Dig med omvårdnadspersonal och sjuksköterskor dygnet runt. Vi har arbetsterapeut och sjukgymnast för förebyggande hälsoarbete. Vi har aktivitetsledare och vårdhundsförare.

Du och din kontaktman planerar gemensamt hur du vill ha det med aktiviteter, utevistelse, mat och samvaro. Tillsammans följer ni upp hur det fungerar. Vi är lyhörda för Dina dagliga önskemål och behov.

Vi har stora, ljusa lokaler. Du kan bjuda anhöriga på en privat fest i Salongen, i Utsikten eller i Sinnenas Trädgård. Vi har bibliotek, frisör och fotvård.

Boendemiljö

Vi har 16 lägenheter, 25-40 kvm, i vacker naturmiljö. Sinnenas trädgård möjliggör både aktiviteter och rofyllda stunder.

Utemiljö

Vi utnyttjar trädgården så fort vädret tillåter.

Måltider

Vi serverar tre huvudmål samt mellan- och nattmål om du vill. Du kan välja mellan två rätter samt ett vegetariskt alt. Du kan äta i matsalen, på rummet eller i Sinnenas Trädgård. Vill du ha vin går det bra.

Aktiviteter

Du kan välja mellan ett stort antal planerande aktiviteter eller delta spontant i någon vardagsaktivitet, ensam eller tillsammans med dina grannar. Du erbjuds utevistelse varje dag.