Veroma Omsorg Handelsbolag

Skattegårdsvägen 49, 162 62 Vällingby

Vi anpassar oss efter dig och dina önskemål, lyssnar och respekterar dig

Fakta om Veroma Omsorg Handelsbolag

 • Verksam i staden sedan Uppgift saknas

 • Verksam inom Flera områden

  Bromma, Hässelby-Vällingby, Kungsholmen, Norrmalm, Spånga-Tensta, Södermalm, Östermalm
 • Organisationsform Privat

 • Underleverantörer

  Trygghetslarm
  Ingen underleverantör
  Kvällsinsats
  Ingen underleverantör
  Nattinsats
  Ingen underleverantör
  Städning
  Ingen underleverantör
  Tvätt
  Ingen underleverantör

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2015

 • Uppgift saknas
  Nöjda med hemtjänsten

 • Uppgift saknas
  Personalen är bra på att passa tider

 • Uppgift saknas
  Känner förtroende för personalen som kommer

Verksamhetsuppföljning

Verksamhetsuppföljning 2015 (pdf, 56,7 kb)

Beskrivning av Veroma Omsorg Handelsbolag

Presentation

Veroma Omsorg erbjuder omsorgs- och serviceinsatser, med det lilla extra. Hos oss är det du som står i centrum. Vi erbjuder en individanpassad vård och omsorg. Vi jobbar i små arbetsgrupper som ger dig en hög kontinuitet och möjligheten att vara med och påverka din hjälp. Vårt motto är ”Vi strävar inte efter att bli störst. Vi strävar efter 100% nöjda kunder”.

Vi på Veroma omsorg vill att Du ska känna kontinuitet. Vi anpassar oss efter dig och dina önskemål, lyssnar och respekterar dig. Ger en god vård och omsorg, med många skratt och mycket värme från vår personal. Vårt mål är att det ska vara lätt att ha hemtjänst

Veroma Omsorg erbjuder omsorgs- och serviceinsatser, med det lilla extra. Hos oss är det du som står i centrum. Vi erbjuder en individanpassad vård och omsorg. Vi jobbar i små arbetsgrupper som ger dig en hög kontinuitet och möjligheten att vara med och påverka din hjälp.

Vårt motto är ”Vi strävar inte efter att bli störst. Vi strävar efter 100% nöjda kunder”.

Mål och inriktning Vi på Veroma omsorg vill att Du ska känna kontinuitet. Vi anpassar oss efter dig och dina önskemål, lyssnar och respekterar dig. Ger en god vård och omsorg, med många skratt och mycket värme från vår personal. Vårt mål är att det ska vara lätt att ha hemtjänst

Personalens kompetens Våra anställda är undersköterskor, vårdbiträden och alla har genomgått Demens ABC, dom har även genomgott Demens ABC plus.

Inflytande Vår verksamhetschef eller samordnare gör ett första besök hos dig och du får en kontaktperson. Tillsammans med dig och kanske även en anhörig skriver vi en genomförandeplan för hur din hjälp ska utformas, som vår personal sedan jobbar efter.

Övrigt Våra kunder ska bemötas med värdighet och respekt för sin personliga integritet. Våra tjänster utformas efter dina individuella behov, önskemål och resurser. Det ska vara lätt att ha hemtjänst!

Tilläggstjänster: Ja

Måltider

Vår personal har gått kurs i näringslära. Vi värnar om att ni ska få god och hemlagad mat.