Aleris Hemtjänst Kungsholmen

Igeldammsgatan 4 A, 112 49 Stockholm

Aleris Hemtjänst Kungsholmen har stor erfarenhet av arbete inom hemtjänsten. Vi har uppnått höga resultat i Socialstyrelsens kvalitetsundersökningar.

Fakta om Aleris Hemtjänst Kungsholmen

 • Hemtjänstutförare

  Logo
 • Verksam i staden sedan Uppgift saknas

 • Verksam inom Kungsholmen

  Kungsholmen

  Kungsholmen, vi utför insatser från St Eriksgatan och väster ut.

 • Organisationsform Privat

 • Underleverantörer

  Trygghetslarm
  Ingen underleverantör
  Kvällsinsats
  Ingen underleverantör
  Nattinsats
  Ingen underleverantör
  Städning
  Ingen underleverantör
  Tvätt
  Ingen underleverantör

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2017

 • 90% Nöjda med hemtjänsten

 • 92% Personalen är bra på att passa tider

 • 96% Känner förtroende för personalen som kommer

Brukarundersökning 2017 (pdf, 0,7 mb)

Verksamhetsuppföljning

Verksamhetsuppföljning 2017 (pdf, 48,7 kb)

Beskrivning av Aleris Hemtjänst Kungsholmen

Presentation

Vi arbetar personcentrerat. Vi arbetar för att möjliggöra för dig att leva så som du önskar. För att åstadkomma detta arbetar vi personcentrerat, det vill säga vi ser till dina behov, förmågor, mål och intressen. Utifrån denna information och ditt beviljade biståndsbeslut upprättar vi din genomförandeplan.

För att du ska få hjälp av så få människor som möjligt använder vi inga underleverantörer, utan utför alla insatser själva. Vår egen nattpatrull, som utgår från Norrmalm, bistår med stöd och hjälp nattetid.

Vi gör alltid hembesök hos dig som planerar att anlita oss som hemtjänstutförare. För oss är det viktigt att vi tillsammans går igenom de insatser du behöver hjälp med och planerar in vilka dagar och tider du önskar få hjälp. Informationen bevaras i din genomförandeplan och denna fungerar som en mall för hur vi arbetar för och med dig. Du ska känna att du har inflytande och självbestämmande och att du äger din livssituation.

Egen kontaktman. För oss är det viktigt att du får hjälp av personer som du trivs med, litar på och som tar ansvar för att du får den hjälp, omsorg och det stöd du beviljats. Därför arbetar vi med kontaktmanaskap. Det innebär att en i personalstyrkan utses till din kontaktman och att det är denna person som i första hand hjälper dig.

För din trygghet bär vi alltid arbetskläder och fotolegitimation.

Tilläggstjänster: Ja

Måltider

Mat tillhör livets glädjeämnen. Vi behöver mat och dryck för att må bra. Vi vill att du ska uppleva matglädje genom dofter och smaker. Det bidrar till god hälsa och livskvalitet. Maten ska vara god och anpassad för dig med tanke på energi- och näringsintag, konsistens liksom kulturella- och religiösa aspekter.

Aleris Hemtjänst Kungsholmen försöker i möjligaste mån tillgodose ditt önskemål om mat från närliggande valfri restaurang. Förslagsvis kan maten komma från Fridas kök eller annat önskemål.