Care Allomsorg AB - Hemtjänst

Lundagatan 23, 117 27 Stockholm

Söker du en mindre hemtjänst med en familjär känsla som ser till sina kunders behov, så har du hittat rätt.

Fakta om Care Allomsorg AB - Hemtjänst

 • Hemtjänstutförare

  Logo
 • Verksam i staden sedan 2002

 • Verksam inom Södermalm

  Södermalm
 • Organisationsform Privat

 • Underleverantörer

  Trygghetslarm
  FSB Finsk Hemtjänst AB
  Kvällsinsats
  Ingen underleverantör
  Nattinsats
  FSB Finsk Hemtjänst AB
  Städning
  Ingen underleverantör
  Tvätt
  Ingen underleverantör
 • Språk och kultur Flera språk och kulturer

  Persiska, Spanska

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2017

 • 88% Nöjda med hemtjänsten

 • 89% Personalen är bra på att passa tider

 • 88% Känner förtroende för personalen som kommer

Brukarundersökning 2017 (pdf, 0,7 mb)

Verksamhetsuppföljning

Verksamhetsuppföljning 2017 (pdf, 48,9 kb)

Beskrivning av Care Allomsorg AB - Hemtjänst

Presentation

På Care Allomsorg engagerar vi oss i våra kunders situation och jobbar efter orden omtanke, värme och engagemang.

Vi finns endast på Södermalm och har därför nära till alla våra kunder. Att lära känna våra kunder anser vi vara viktigt. Det skapar den familjära känslan som gör att det inte känns som att det är en främling man släpper in i sitt hem.

Vi jobbar motivationsbaserat vilket innebär att vi motiverar dig att göra olika saker som ibland kan kännas tunga men som känns mycket bättre efteråt. Exempel på detta kan vara att ta en promenad eller att äta en lagad måltid. För oss är det viktigt att vi stärker det som går att stärka hos dig samtidigt som vi inte vill inkräkta på din integritet.

Kontinuitet: Vår styrka är att vi är små och personliga och det ska märkas i vår kontakt med dig. Du kommer uppleva en hög grad av kontinuitet och träffa personal du känner igen och känner dig trygg med. Vi har så få medarbetare att alla hos oss vet vem du är och hur dina behov ser ut.

Kontaktperson: En av våra medarbetare utses till din kontaktman. Det är din kontaktman som besöker dig mest och den person som främst utför din städning och tvättning. Din kontaktman ansvarar även för att hålla kontakten med dina anhöriga och sjukvården.

Personal: Hos oss jobbar undersköterskor, vårdbiträden, en sjuksköterska, två samordnare och vår VD som har det övergripande ansvaret för verksamheten. Många av våra medarbetare har arbetat inom äldreomsorgen i flera år. Gemensamt för alla medarbetare är deras härliga energi och inställning. Våra medarbetare trivs hos oss och vi har därför väldigt låg personalomsättning.

Måltider

Vi anser att god och näringsrik mat är en viktig del av vardagen för att man ska få energi och hålla sig kry. Därför lagar vi alltid mat hemma hos våra kunder för att doften av god mat ska sprida sig och väcka aptiten.

Det är viktigt att du får den mat du tycker om och är van vid. Därför skriver vi tillsammans inköpslistor och planerar vilka maträtter du vill ha under veckan. Om du vill får du gärna delta i matlagningen som en gemensam aktivitet.