Homsan AB

Broddgränd 21, 129 46 Hägersten

Din Hemtjänst på Homsan ska ge Dig ett fungerande vardagsliv och även en guldkant på tillvaron

Fakta om Homsan AB

 • Hemtjänstutförare

  Logo
 • Verksam i staden sedan 2013

 • Verksam inom Flera områden

  Bromma, Enskede-Årsta-Vantör, Farsta, Hägersten-Liljeholmen, Hässelby-Vällingby, Kungsholmen, Norrmalm, Rinkeby-Kista, Skarpnäck, Skärholmen, Spånga-Tensta, Södermalm, Älvsjö, Östermalm
 • Organisationsform Privat

 • Underleverantörer

  Trygghetslarm
  Ingen underleverantör
  Kvällsinsats
  Ingen underleverantör
  Nattinsats
  Ingen underleverantör
  Städning
  Ingen underleverantör
  Tvätt
  Ingen underleverantör
 • Språk och kultur Teckenspråk

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2016

 • 73% Nöjda med hemtjänsten

 • 100% Personalen är bra på att passa tider

 • 100% Känner förtroende för personalen som kommer

Brukarundersökning 2016 (pdf, 0,6 mb)

Verksamhetsuppföljning

Verksamhetsuppföljning 2016 (pdf, 48,1 kb)

Beskrivning av Homsan AB

Presentation

Homsan bedriver hemtjänst, daglig verksamhet, ledsagning och avlösarservice. Vår hemtjänst präglas av personligt inflytande och genomsyras av gott bemötande. I ett mångkulturellt samhälle erbjuder vi kunskap i olika språk samt teckenspråk.

Homsan satsar på att öka tillgängligheten för dig. Vi satsar på kvalitet och kontinuitet. Vårt arbete präglas av personligt inflytande, trygghet och ett gott bemötande. Hos oss finns ett stort utbud av olika aktiviteter och alla våra verksamheter har ett nära samarbete. Detta ger oss en bredare kompetens och större möjlighet till personlig utveckling för såväl kund som personal. Korta beslutsvägar ger större möjlighet för alla att kunna påverka och ha inflytande över verksamhetens innehåll.

Våra anställda har bred kompetens inom hemtjänst, äldre omsorg, och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi erbjuder kunskap i flera språk samt teckenspråk. Personalen fortbildas kontinuerligt.

Vår hemtjänst präglas av personligt inflytande. Enhetschefen träffar dig för att planera din hemtjänst och Du påverkar valet av personal. Vi upprättar en genomförandeplan och följer upp hemtjänsten tillsammans med dig. Vi arbetar med kontaktmannaskap. Tilläggstjänster: Ja

Måltider

Det finns möjlighet att få vegetarisk kost och specialkost samt rätter med visst etniskt ursprung. Matlagning sker i hemmet eller levereras från Homsans underleverantör Casa Nostra.