Brahem (Demens)

Brahegatan 47, 112 47 Stockholm

Brahem drivs av Kavat Vård och vänder sig till dig som vill ha det lilla extra. Det finns ingenting vi inte kan hjälpa till med.

Fakta om Brahem (Demens)

  • Hyra 10100-10300 kr

  • Storlek 24 lägenheter totalt, 8 per enhet

  • Typ av boende Demensboende

  • Organisationsform Privat

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2017

  • 71% Nöjda med boendet

  • 100% Nöjda med bemötandet

  • 65% Tycker att måltiderna är trevliga

Brukarundersökning 2017 (pdf, 0,7 mb)

Verksamhetsuppföljning

Verksamhetsuppföljning 2017 (pdf, 56,2 kb)

Beskrivning av Brahem (Demens)

Presentation

På Brahegatan ett stenkast från Stureplan centralt i Stockholm finns Brahem, ett äldreboende som skiljer sig från andra. På Brahem har vi skapat en hotell- och pensionatliknande atmosfär där gemenskapen är av central betydelse.

Entréplanet välkomnar med en stor foajé där vi ordnar gemensamma aktiviteter såsom gymnastik, sång, underhållning och fredagsdrink. Vi har en stor och härlig takterrass som gärna nyttjas. Kavats vård präglas av omtanke och genuint intresse för äldre baserat på mångårigt branschkunnande och kompetens hos ledning och anställda. Vi är kända för vårt bemötande och förhållningssätt.

Boendemiljö

Innemiljön

Det finns 24 enrumslägenheter (ca 30kvm) fördelade på tre våningsplan. Varje våningsplan har gemensamhetsutrymmen i form av vardagsrum, kök och matsal och stor balkong.

Utemiljö

Balkong på alla våningsplan

Nära till tunnelbana, city och grönområden. Brahem har dessutom en egen stor takterrass.

Måltider

Måltiderna ska vara glädjestunder och något att dagligen se fram emot. Vi har, i enhetlighet med vårt hotellkoncept, varje dag frukostbuffé. Lunch och middag leveraras och tillagas dagligen av Fazer.

Aktiviteter

Vi fångar upp dina intressen tillsammans med aktivitetsledare och personal . Vi ordnar gemensamma aktiviteter och vi uppmärksammar högtider, födelsedagar och traditioner med olika aktiviteter och arrangemang.