Brahem (Demens)

Brahegatan 47, 112 47 Stockholm

Brahem drivs av Kavat Vård och vänder sig till dig som vill ha det lilla extra. Det finns ingenting vi inte kan hjälpa till med.

Fakta om Brahem (Demens)

  • Hyra 9500-9900 kr

  • Storlek 64 lägenheter totalt, 8 per enhet

  • Typ av boende Demensboende

  • Organisationsform Privat

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2016

  • Uppgift saknas
    Nöjda med boendet

  • 100% Nöjda med bemötandet

  • 71% Tycker att måltiderna är trevliga

Brukarundersökning 2016 (pdf, 0,7 mb)

Verksamhetsuppföljning

Verksamhetsuppföljning 2016 (pdf, 55,8 kb)

Beskrivning av Brahem (Demens)

Presentation

Vi har skapat en hotell – och pensionatsliknande atmosfär och gemenskapen av central betydelse. Entréplanet välkomnar med en lounge och ett litet cafe. Det finns ett SPA där du kan njuta av bubbelbad, fotbad eller en enkel manikyr.

Kavats vård är personligt utformad och präglas av omtanke och genuint intresse för äldre baserat på mångårigt branschkunnande och kompetens hos ledning och anställda.

Varje våning har ”egen” omvårdnadspersonal. Tillgång till sjuksköterska finns dygnet runt och sjukgymnast och arbetsterapeut finns att tillgå. En dag i veckan samt vid akuta behov finns läkare på Brahem.

Boendemiljö

Innemiljön

Det finns 40 enrums lägenheter (ca 30 kvm) fördelade på fem våningsplan. Varje våningsplan har stora gemensamhetsutrymmen i form av vardagsrum, kök, matsal och terrass.

Utemiljö

Nära till city och till grönområden.

Måltider

Måltiderna ska vara glädjestunder och något att se fram emot. Vi har frukostbuffé. Lunch och middag som tillagas av Försvars restauranger AB värms i våningsköket i anslutning till att maten ska ätas.

Aktiviteter

Vi fångar upp dina intressen tillsammans med i en ”intressekarta”. Vi anordnar gemensamma aktiviteter och vi uppmärksammar högtider, födelsedagar och traditioner med olika aktiviteter och arrangemang.