Villa Agadir

Radiovägen 9, 181 70 Lidingö

Här finns omsorg och gemenskap i behaglig, havsnära miljö

Fakta om Villa Agadir

  • Hyra 6900-6900 kr

  • Storlek 54 lägenheter totalt, 9 per enhet

  • Typ av boende Somatisk vård- och omsorgsboende och demensboende

  • Organisationsform Privat

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2017

  • 82% Nöjda med boendet

  • 93% Nöjda med bemötandet

  • 46% Tycker att måltiderna är trevliga

Brukarundersökning 2016 (pdf, 0,7 mb)

Verksamhetsuppföljning

Verksamhetsuppföljning 2017 (pdf, 55,9 kb)

Beskrivning av Villa Agadir

Presentation

Vi erbjuder ljusa, trivsamma hem i form av lägenheter som du själv möblerar efter egen smak samt trevligt möblerade sällskapsrum för samvaro och gemensamma aktiviteter.

Vi erbjuder Livskvalitet i en vacker miljö. Vårt mål är att alla som bor hos oss ska uppleva sina dagar som meningsfulla och behagliga. Därför erbjuder vi individuellt anpassad omsorg och service.

Vi som arbetar på Villa Agadir är utbildade i att kunna se och bemöta hela människan. En sjuksköterska är på plats dygnet runt och dessutom finns läkare, sjukgymnast, aktivitetssamordnare, kock och arbetsterapeut till hands för dig som är boende hos oss.

Din familj och dina vänner är så klart alltid välkomna till Villa Agadir, vardag som helg. Vi vill att dina nära känner stort förtroende för vår verksamhet och deras kunskaper är viktiga för att vi ska få förståelse för dina tidigare levnadsvanor, intressen och behov.

Vi bjuder in alla anhöriga till träff två gånger per år. Då bjuder vi på något att äta och informerar om verksamhetens olika aktiviteter och pågående utvecklingsområden. Vi redovisar även resultat från kvalitetsundersökningar som genomförts. Vi tar in allmänna synpunkter om verksamheten och tar emot förbättringsförslag.

Boendemiljö

Boendemiljö

Villa Agadir består av 54 lägenheter i tre plan. Varje plan har 2 boendeenheter med 9 lägenheter. Verksamheten har 27 platser för kunder med somatiska omvårdnadsbehov och 27 platser med demensinriktning.

Färgsättning och möblering i husets allmänna utrymmen är framtagen i samråd med en inredningsarkitekt enligt vårt boendekoncept. Det havsnära läget sätter sin prägel på både inomhus-och utomhusmiljön genom ett marint tema.

Utemiljö

Villa Agadir ligger vackert beläget vid det natursköna Dahlenumområdet.

Måltider

Måltiderna är en viktig del av vardagen och därför har Villa Agadir en egen kock som lagar maten från grunden. När du vill ha sällskap kring dina måltider äter du i vår vackra gemensamma matsal. Annars går det självklart lika bra att äta i din egen lägenhet.

Aktiviteter

Vi ordnar regelbundet aktiviteter som promenader, sång och musik, högläsning och utflykter.