Kulltorps vård- och omsorgsboende

Tantogatan 19, 118 42 Stockholm

Kulltorps vård och omsorgsboende är ett boende med heldygnsomsorg. Här finns 56 lägenheter fördelat på fem våningsplan.

Fakta om Kulltorps vård- och omsorgsboende

  • Hyra 5701-6910 kr

  • Storlek 56 lägenheter totalt

  • Typ av boende Somatisk vård- och omsorgsboende och demensboende

    Erbjuder parboende
  • Organisationsform Kommunalt

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2017

  • 82% Nöjda med boendet

  • 100% Nöjda med bemötandet

  • 33% Tycker att måltiderna är trevliga

Brukarundersökning 2017 (pdf, 0,7 mb)

Verksamhetsuppföljning

Verksamhetsuppföljning 2017 (pdf, 56,5 kb)

Beskrivning av Kulltorps vård- och omsorgsboende

Presentation

Kulltorp är ett vård- och omsorgsboende med platser inriktade mot demens respektive somatik. Här är det du som bestämmer hur ditt liv ska vara, vårt uppdrag är att stödja dig utifrån dina behov.

Vi erbjuder en trygg och positiv livsmiljö och en god omvårdnad med dig i fokus. Vi planerar tillsammans med dig hur omvårdnaden ska se ut och vad som är viktigt för dig. I teamet runt dig finns vårdbiträden, undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast och läkare.

Vänligt bemötande och god tillgänglighet är av stor betydelse på Kulltorps vård- och omsorgsboende. Vi har inga besökstider utan du bestämmer själv när du vill ha gäster.

Boendemiljö

Kulltorps vård och omsorgsboende är beläget på Tantogatan vid Tantolunden på Södermalm. Lägenhetsytan på rummen är från 25 kvm tom 38 kvm. Tillgång till gemensam matsal, vardagsrum på våningsplanet samt ett gemensamhetsutrymme med en terrass.

Utemiljö

Uteplats

Vår uteplats kan användas året runt, där har vi fika och aktiviteter när vädret tillåter.

Måltider

Du kan välja att äta i den gemensamma matsalen eller inne i din lägenhet. Frukost, lunch och middag samt tre mellanmål serveras. Nattmål efter önskemål.

Huvudmålen levereras av Sodexo Stjärnköket, uppvärmning sker på avdelningen. Frukost, desserter samt mellanmål tillagas på avdelningen.

Aktiviteter

Vår aktivitetsansvarig, Susanne, planerar och genomför aktiviteter enskilt och i grupp utifrån önskemål. Återkommande aktiviteter är gymnastik, utflykter i närområdet, diskussionsgrupper och högläsning. Regelbundet har vi inbokade musiker som underhåller.