Kulltorps vård- och omsorgsboende

Tantogatan 19, 118 42 Stockholm

Kulltorps vård och omsorgsboende är ett boende med heldygnsomsorg. Här finns 70 lägenheter fördelat på fem våningsplan.

Fakta om Kulltorps vård- och omsorgsboende

  • Hyra 5701-6910 kr

  • Storlek 84 lägenheter totalt

  • Typ av boende Somatisk vård- och omsorgsboende och demensboende

    Erbjuder parboende
  • Organisationsform Kommunalt

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2015

  • 55% Nöjda med boendet

  • 76% Nöjda med bemötandet

  • 29% Tycker att måltiderna är trevliga

Brukarundersökning 2015 (pdf, 0,7 mb)

Verksamhetsuppföljning

Verksamhetsuppföljning 2015 (pdf, 62,9 kb)

Beskrivning av Kulltorps vård- och omsorgsboende

Presentation

Här finns 70 lägenheter fördelat på fem våningsplan. 14 lägenheter har demensinriktning.

Vi erbjuder en trygg och positiv livsmiljö och en god omvårdnad med dig i fokus. Vi bistår med det du inte klarar att utföra själv.

Kulltorp är ett modernt vård- och omsorgsboende som inriktar sig på individen. Vi sätter dig i fokus och tycker att dina behov är viktiga.

Kulltorp erbjuder hälso- och sjukvård och omsorg enligt en individuellt utformad vårdplan.

De flesta är utbildade vårdbiträden och undersköterskor. Olika språk- och kulturkompetenser finns. Arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska ( dygnet-runt). Läkare en gång i veckan och vid behov.

Hjälpen utgår från dina önskemål och behov och utformas tillsammans med dig och någon närstående samt en sjuksköterska och en kontaktperson. Genomförandeplanen ska vara klar inom två veckor från inflyttningsdatum.

Vänligt bemötande och god tillgänglighet är av stor betydelse på Kulltorps vård- och omsorgsboende. Vi har inga besökstider utan du bestämmer själv när du vill ha gäster. Låg personalomsättning samt stadig och återkommande extrapersonal.

Boendemiljö

Kulltorps vård och omsorgsboende är beläget på Tantogatan vid Tantolunden på Södermalm. Lägenhetsytan på rummen är från 25 kvm tom 38 kvm. Tillgång till gemensam matsal, vardagsrum på våningsplanet samt ett gemensamhetsutrymme med en terrass.

Utemiljö

Kulltorps vård och omsorgsboende är beläget på Tantogatan vid Tantolunden på Södermalm.

Måltider

Du kan välja att äta i den gemensamma matsalen eller inne i din lägenhet. Frukost, lunch och middag samt tre mellanmål serveras. Nattmål efter önskemål.

Huvudmålen levereras av Sodexo Stjärnköket, uppvärmning sker på avdelningen. Frukost, desserter samt mellanmål tillagas på avdelningen.

Aktiviteter

Vi erbjuder dagligen aktiviteter liksom möjlighet till utevistelse. Utifrån dina behov och önskemål utformas aktiviteter för att erbjuda dig en meningsfull vardag. Några exempel är bingo, midsommarfest, sång, frågesport och gruppgymnastik.