Aleris Hemtjänst Södermalm - Team Sofia

Borgmästargatan 13, 116 29 Stockholm

Aleris Hemtjänst Södermalm Team Sofia har kompetent personal som finns på plats dygnet runt, året runt. Vi har specialkompetens i demens.

Fakta om Aleris Hemtjänst Södermalm - Team Sofia

 • Hemtjänstutförare

  Logo
 • Verksam i staden sedan Uppgift saknas

 • Verksam inom Södermalm

  Södermalm

  Östra Södermalm

 • Organisationsform Privat

 • Underleverantörer

  Trygghetslarm
  Ingen underleverantör
  Kvällsinsats
  Ingen underleverantör
  Nattinsats
  Ingen underleverantör
  Städning
  Ingen underleverantör
  Tvätt
  Ingen underleverantör
 • Språk och kultur Flera språk och kulturer

  Arabiska, Finska, Katolskt, Persiska, Spanska, Tigrin

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2017

 • 87% Nöjda med hemtjänsten

 • 88% Personalen är bra på att passa tider

 • 88% Känner förtroende för personalen som kommer

Brukarundersökning 2017 (pdf, 0,7 mb)

Verksamhetsuppföljning

Verksamhetsuppföljning 2017 (pdf, 48,8 kb)

Beskrivning av Aleris Hemtjänst Södermalm - Team Sofia

Presentation

Vi på team Sofia sätter stor vikt vid ett gott bemötande. Detta är också något våra kunder gett oss högst betyg för i Socialstyrelsens kundundersökning Öppna jämförelser.

Vi har ett personligt engagemang och möter dig med omtanke och vänlighet. Vi finns för dig och utgår från dina behov och önskemål.

Specialkompetens demens. Vi har personal som är speciellt utbildade i demenssjukdomar. Vår målsättning med ett demensarbetslag är att ge personer med demenssjukdom/minnessvårigheter bättre omvårdnad, större trygghet och därmed ökade förutsättningar att bo kvar i det egna hemmet.

Team Sofia har drivit ett framgångsrikt projekt tillsammans med Karolinska Institutet i syftet att implementera nya metoder för kunskapsinhämtning med fokus på aktuell forskning.

Att utgå från det friska. Ledorden för att ge god vård och omsorg inom Aleris är att "utgå från det friska". Trots att man drabbats av en sjukdom så vill vi ändå utgå från det friska och hitta saker som man fortfarande kan göra och glädjas åt i livet. Det är vår drivkraft.

Vad kan vi erbjuda dig? Baserat på ditt beviljade biståndsbeslut kan vi bl.a. erbjuda dig: städning, tvätt/klädvård, inköp, post- och bankärenden, matlagning, leverans av matlåda, promenad/ledsagning, personlig omvårdnad, m.m.

Tilläggstjänster: Vi erbjuder även hushållsnära tjänster.

Måltider

Mat tillhör ett av livets glädjeämnen. Vi behöver mat och dryck för att må bra. Vi vill att du ska uppleva matglädje genom dofter och smaker. Det bidrar till god hälsa och livskvalitet. Maten ska vara god och anpassad för dig med tanke på energi- och näringsintag, konsistens liksom kulturella- och religiösa aspekter.

Team Sofia erbjuder matlådor från Restaurang Trekanten eller försöker i möjligaste mån tillgodose ditt önskemål om mat från närliggande valfri restaurang.