Aleris Hemtjänst Södermalm, Team Katarina-Eriksdal

Tideliusgatan 7-9, 118 69 Stockholm

Team Katarina Eriksdal hjälper dig dygnet runt. Vi har egen nattpatrull och specialkompetens i omsorg av personer med demenssjukdom.

Fakta om Aleris Hemtjänst Södermalm, Team Katarina-Eriksdal

 • Hemtjänstutförare

  Logo
 • Verksam i staden sedan Uppgift saknas

 • Verksam inom Södermalm

  Södermalm

  Katarina församling och Eriksdal

 • Organisationsform Privat

 • Underleverantörer

  Trygghetslarm
  Ingen underleverantör
  Kvällsinsats
  Ingen underleverantör
  Nattinsats
  Ingen underleverantör
  Städning
  Ingen underleverantör
  Tvätt
  Ingen underleverantör
 • Språk och kultur Flera språk och kulturer

  Finska, Spanska

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2017

 • 87% Nöjda med hemtjänsten

 • 91% Personalen är bra på att passa tider

 • 94% Känner förtroende för personalen som kommer

Brukarundersökning 2017 (pdf, 0,7 mb)

Verksamhetsuppföljning

Verksamhetsuppföljning 2017 (pdf, 48,6 kb)

Beskrivning av Aleris Hemtjänst Södermalm, Team Katarina-Eriksdal

Presentation

Vi arbetar för att skapa en trygg och bra hemtjänstverksamhet för dig som kund. Vår kompetenta personalgrupp har en lång erfarenhet inom hemtjänst.

I årets kvalitetsundersökning Öppna jämförelser som Socialstyrelsen utför årligen gav våra kunder oss högre betyg än riksgenomsnittet gällande att personalen kommer på utsatt tid.

Nattpatrull och specialkompetens i demens. Vi har egen nattpatrull på Södermalm som tar hand om dig som har behov av hjälp nattetid.

Bland vår personal finns de som är speciellt utbildade på demenssjukdomar. Demensteamet får regelbunden handledning och vår målsättning med att ha ett speciellt demensteam är att ge personer med demenssjukdom/minnessvårigheter bättre omvårdnad, större trygghet och därmed ökade förutsättningar att bo kvar i det egna hemmet.

Samverkan. Vi har ett nära samarbete med distriktssköterskorna på hemsjukvården och med arbetsterapeuterna och sjukgymnasterna på de olika rehabteamen.

Vad kan vi erbjuda dig? Baserat på ditt beviljade biståndsbeslut kan vi bland annat erbjuda dig: städning, tvätt/klädvård, inköp, post- och bankärenden, matlagning, leverans av matlåda, promenad/ledsagning, personlig omvårdnad, kulturell ledsagning, m.m.

Tilläggstjänster: Vi kan erbjuda hushållsnära tjänster.

Var finns vi? Vi som arbetar på Team Katarina Eriksdal har vår hemtjänstlokal på Tideliusgatan 7-9.

Måltider

Mat tillhör ett av livets glädjeämnen. Vi behöver mat och dryck för att må bra. Vi vill att du ska uppleva matglädje genom dofter och smaker. Det bidrar till god hälsa och livskvalitet. Maten ska vara god och anpassad för dig med tanke på energi- och näringsintag, konsistens liksom kulturella- och religiösa aspekter.

Aleris Hemtjänst Södermalm försöker i möjligaste mån tillgodose ditt önskemål om mat från närliggande valfri restaurang.