Anki Bakkes hemtjänst

Ringvägen 39 B, 118 62 Stockholm

Det viktigaste för oss är att du med vår hjälp ska kunna bo hemma så länge du själv önskar

Fakta om Anki Bakkes hemtjänst

 • Hemtjänstutförare

  Logo
 • Verksam i staden sedan Uppgift saknas

 • Verksam inom Flera områden

  Enskede-Årsta-Vantör, Farsta, Hägersten-Liljeholmen, Kungsholmen, Norrmalm, Skarpnäck, Skärholmen, Södermalm, Älvsjö, Östermalm
 • Organisationsform Privat

 • Underleverantörer

  Trygghetslarm
  Ingen underleverantör
  Kvällsinsats
  Ingen underleverantör
  Nattinsats
  Aleris
  Städning
  Ingen underleverantör
  Tvätt
  Ingen underleverantör

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2017

 • Uppgift saknas
  Nöjda med hemtjänsten

 • Uppgift saknas
  Personalen är bra på att passa tider

 • Uppgift saknas
  Känner förtroende för personalen som kommer

Verksamhetsuppföljning

Verksamhetsuppföljning 2017 (pdf, 48,5 kb)

Beskrivning av Anki Bakkes hemtjänst

Presentation

Vi prioriterar ditt självbestämmande och tillsammans med dig och vår kvalitetsamordnare skräddarsyr vi dina insatser och önskemål så att du kan forma din hemtjänst precis som du vill ha det. Som alla andra hemtjänster har vi ett biståndsbeslut som vi följer men det viktiga för oss är att du kan utforma vad du vill ha hjälp med när vi besöker dig. Skulle du känna för att gå ut och ta en promenad istället för att vi enbart städar den dagen så gör vi självklart det. Det är ditt hem och dina behov. Vi lägger stort fokus på att vara behjälpliga gällande ditt biståndsbeslut för vi vet att orken inte alltid finns där. Tillsammans med dig går vi igenom vad du behöver och om det är något du vill ändra på. Det är du som bestämmer!

Anki Bakkes Hemtjänst värnar om den egna individens rätt att kunna få utforma sitt eget liv och kunna fortsätta leva så självständigt som möjligt. Vi strävar inte efter att bli en stor hemtjänst utan för oss är det viktigt att ledningen och medarbetarna jobbar nära varandra och alltid finns där för våra kunder och anhöriga. Alla fasta medarbetare har undersköterskeutbildning, flertalet har även mentalskötarutbildning och specialinriktade påbyggnadsutbildningar inom tex minnessjukdomar och psykiska funktionshinder. Alla talar flytande svenska och har man som kund behov av hjälp på ett annat språk försöker vi alltid tillgodose det. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund så att du oavsett social, fysisk, psykisk och etnisk bakgrund blir bemött med samma respekt och integritet.

Tilläggstjänster: Ja

Måltider

Vi arbetar aktivt för att våra kunder ska få lagad mat hemma istället för enbart matlådor från närliggande restauranger, då vi vill försäkra oss om att varje individ får den näring han/hon behöver och även får igång aptiten genom att vara delaktig och kunna känna lukter.

Medarbetarna har kunskap om hur de ska reagera på varningssignaler som trötthet, förvirring och halvätna måltider. De har ett nära samarbeta med distriktssköterskor som kan tillhandahålla näringsdrycker och specifika kostråd samt håller koll om viktnedgång uppstår.