Stora Sköndal Kyrkbyn

Knut Sjöbergs väg 2, 128 64 Sköndal

Vi strävar alltid efter en god kvalitet i våra insatser och ser alltid till dina individuella behov

Fakta om Stora Sköndal Kyrkbyn

  • Hyra 5654-8341 kr

  • Storlek 39 lägenheter totalt

  • Typ av boende Somatisk vård- och omsorgsboende och demensboende

  • Organisationsform Privat

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2016

  • 64% Nöjda med boendet

  • 100% Nöjda med bemötandet

  • 64% Tycker att måltiderna är trevliga

Brukarundersökning 2016 (pdf, 0,7 mb)

Verksamhetsuppföljning

Verksamhetsuppföljning 2016 (pdf, 57,4 kb)

Beskrivning av Stora Sköndal Kyrkbyn

Presentation

På Kyrkbyn erbjuder vi både somatisk och demensinriktad vård- och omsorg och utan vinstsyfte. Vi har höga ambitioner och hög kompetens. Vi strävar alltid efter en god kvalitet i våra insatser och ser alltid till dina individuella behov.

Personalen på Kyrkbyn är utbildade undersköterskor. Vi har arbetsterapeut och sjukgymnast. Läkare kommer en gång i veckan.

På området finns frisör, fotvård, folktandvård/medicinsk tandvård och restaurang. Möjlighet att sova över finns för anhöriga. Genom vår volontärverksamhet får du ökad möjlighet till aktivitet och sällskap.

Boendemiljö

Det finns 39 lägenheter med en köksdel. Lägenheterna hyrs omöblerade, säng ingår. Du inreder efter dina önskemål. Lägenheterna har kokmöjligheter och kyl. Gemensamma utrymmen är TV-rum, matsal och salong. Du har fin utsikt över Drevviken från fönster, balkonger och uteplatser.

Utemiljö

Kyrkbyn är vackert belägen i grönområden vid Drevviken.

Måltider

Lunch och middag tillagas i Magnolia restaurang och konferens som ligger på området varje dag. Maten är väl anpassad till dina önskemål. Vi serverar frukost och tre mellanmål. Du har möjlighet att delta i gemensamma matförberedelser eller laga enklare maträtter i din lägenhet.

Aktiviteter

Aktiviteter utformas efter dina önskemål. Varje dag har vi både gemensamma och individuella aktiviteter som bedrivs i vår salong, på avdelningar eller i din lägenhet. Du har möjlighet att delta i dagliga aktiviteter som gymnastik, balansträning, bingo, andakt, läsgrupp, pyssel och knåp, café och utevistelse. Vi erbjuder dig utevistelse i våra vackra gröna områden vid Dreviken.