Långbroberg vård- och omsorgsboende

Spadvägen 9, 125 33 Älvsjö

Attendo Långbroberg är ett boende med inriktning Kultur & Nöje. Vi har ett stort utbud av gemensamma aktiviteter för att roa oss och umgås i glada vänners lag.

Fakta om Långbroberg vård- och omsorgsboende

  • Hyra 7000-8500 kr

  • Storlek 74 lägenheter totalt, 9 per enhet

  • Typ av boende Somatisk vård- och omsorgsboende och demensboende

    Erbjuder parboende
  • Organisationsform Privat

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2017

  • 90% Nöjda med boendet

  • 90% Nöjda med bemötandet

  • 78% Tycker att måltiderna är trevliga

Brukarundersökning 2017 (pdf, 0,7 mb)

Verksamhetsuppföljning

Verksamhetsuppföljning 2017 (pdf, 56,9 kb)

Beskrivning av Långbroberg vård- och omsorgsboende

Presentation

Attendo Långbroberg är ett äldreboende med modern standard i en vacker äldre byggnad. Boendet har 74 lägenheter varav fyra är lämpade för parboende. Medarbetargruppen består av undersköterskor, sjuksköterskor, sjukgymnast och arbetsterapeut. På Attendo Långbroberg har vi tillgång till sjuksköterskor dygnet runt och patientansvarig läkare kommer till boendet två gånger i veckan. Övrig tid kontaktas läkare vid behov.

Både sjukgymnast och arbetsterapeut finns i huset måndag till fredag. Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Boendemiljö

Lägenheterna som är ca 40 kvm har stora badrum och litet minettkök och de flesta har även eget balkong. För gemensam samvaro finns allrum, matsals del och stor balkong. Det finns även lägenheter som är anpassade för parboende.

Utemiljö

Vi har nära till natur och sköna promenadstråk, en vacker trädgård samt en vinterträdgård.

Måltider

På Attendo Långbroberg är måltiderna är viktiga delar av dagen. Matsalen har en lugn och trevlig atmosfär och vi är noga med fin dukning. Vi serverar god och närande mat till lunch och middag med efterrätt varje dag. Vi bakar gärna och ofta, vilket sprider härliga dofter i huset. Till helger, högtider och fester bjuds det på tilltugg och vi dukar upp till festmåltider.

Aktiviteter

Våra aktiviteter följer vårt koncept Kultur & Nöje och vi har en egen biosalong som är välbesökt samt en vinterträdgård där vi anordnar underhållning för dig som boende.

Vi har en aktivitetsansvarig för hela huset. Vi utgår från individuella behov, intressen och önskemål vid utformningen och genomförandet av våra aktiviteter, utevistelser, sång, musik och dans, pubkväll och gemensamma fester för alla högtider.