Långbroberg vård- och omsorgsboende

Spadvägen 9, 125 33 Älvsjö

Attendo Långbroberg vård och omsorgsboende är ett modernt boende med vidsträckt utsikt från flera lägenheter.

Fakta om Långbroberg vård- och omsorgsboende

  • Hyra 6165-7957 kr

  • Storlek 74 lägenheter totalt, 9 per enhet

  • Typ av boende Somatisk vård- och omsorgsboende och demensboende

  • Organisationsform Privat

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2015

  • 82% Nöjda med boendet

  • 90% Nöjda med bemötandet

  • 74% Tycker att måltiderna är trevliga

Brukarundersökning 2015 (pdf, 0,7 mb)

Verksamhetsuppföljning

Verksamhetsuppföljning 2015 (pdf, 63,8 kb)

Beskrivning av Långbroberg vård- och omsorgsboende

Presentation

Vi erbjuder dig som är 65 år och äldre ett boende med egen lägenhet med inriktning: demens, Parkinson och somatik. Vi erbjuder ett brett utbud av aktiviteter. Vi har parlägenhet för er som vill fortsätta leva tillsammans.

Vårt mål är att ge bästa möjliga omvårdnad, ett respektfullt bemötande och en meningsfull dag. Vi erbjuder även parlägenhet för er som vill fortsätta bo tillsammans.

Vår personal har bred kompetens och erfarenhet. Vi har sjuksköterskor dygnet runt. Arbetsterapeut och sjukgymnast har hand om hjälpmedel, träning och rehabilitering. Läkaren kommer två gånger i veckan.

När du flyttar till oss planerar du omvårdnaden tillsammans med din kontaktperson. Genom vårdplanering och boenderådsmöten är du själv med och påverkar utformningen av ditt boende.

När du flyttar till oss planerar du omvårdnaden tillsammans med din kontaktperson. Genom vårdplanering och boenderådsmöten är du själv med och påverkar utformningen av ditt boende.

Boendemiljö

Vi har 74 lägenheter (4 är 2:or) de flesta med balkong. 50 lägenheter är med demensinriktning. Varje lägenhet har minettkök.

Utemiljö

Vi har en härlig trädgård omgiven av en fin skogsbacke. Högst upp i huset finns en vinterträdgård med utekänsla året runt.

Måltider

Vi serverar 5 måltider varje dag. Du kan välja på två rätter både till lunch och middag. Maten levereras till oss dagligen. Helger och högtider vill vi gärna uppmärksamma med mat och trevlig dukning.

Aktiviteter

Vi har trivselvärdinna som arrangerar olika aktiviteter/grupper bla. trädgårdsgrupp, kör, bio, kioskvagn, underhållning, utflykter, pubafton, andakt, kortbingo mm. Det erbjuds minst två aktiviteter per dag.