Enskede hemtjänst

Bildhuggarvägen 3, 121 44 Johanneshov

Enskede hemtjänst, ett bra val!

Fakta om Enskede hemtjänst

 • Hemtjänstutförare

  Logo
 • Verksam i staden sedan Uppgift saknas

 • Verksam inom Enskede-Årsta-Vantör

  Enskede-Årsta-Vantör

  Gullmarsplan, Årsta, Enskede gård, Dalen, Gamla Enskede

 • Organisationsform Kommunalt

 • Underleverantörer

  Trygghetslarm
  Ingen underleverantör
  Kvällsinsats
  Ingen underleverantör
  Nattinsats
  Ingen underleverantör
  Städning
  Ingen underleverantör
  Tvätt
  Ingen underleverantör

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2017

 • 86% Nöjda med hemtjänsten

 • 86% Personalen är bra på att passa tider

 • 90% Känner förtroende för personalen som kommer

Brukarundersökning 2017 (pdf, 0,7 mb)

Verksamhetsuppföljning

Verksamhetsuppföljning 2017 (pdf, 49,2 kb)

Beskrivning av Enskede hemtjänst

Presentation

Med vår långa erfarenhet inom hemtjänst står vi beredda att ge dig det stöd du behöver utifrån dina egna önskemål och förutsättningar. För oss är det viktigt att du ska vara näjd med den hjälp eller det stöd vi ger dig. Därför planerar vi din hjälp tillsammans med dig. Vi kan hjälpa dig med inköp, tvätt, städning, promenader, personlig hygien och avlösning för anhöriga. Nattinsatser utförs av Egen regis egen nattpatrull som utgår från Stureby hemtjänst.

Vår värdegrund: ”Genom ett professionellt och flexibelt förhållningsätt, och med respekt för kundens självbestämmande över sin person och sitt hem, ska vi bemöta våra kunder som vi själva skulle vilja bli bemötta om vi var i samma situation.” Vårt mål utifrån värdegrunden är att du som kund alltid ska känna dig trygg med vår omsorg, nöjd med vår service samt få en värdig och meningsfullvardag utifrån dina egna förutsättningar och behov.

Vi som personal har lång erfarenhet av vård och omsorg och får fortlöpande utbildningar för att ha aktuella kunskaper som på bästa sätt möter dina behov av hjälp och stöd. Vi har specialkompetens inom bland annat demens, kost, hygien och lyftteknik/förflyttning.

Tilläggstjänster: Nej

Måltider

Vi tycker att kost är en viktig förutsättning för ett välbefinnande därför vill vi att du ska få vällagad mat som smakar gott och är fint upplagd. Du har även möjlighet att beställa matlådor från kostenheten i Rågsved om du skulle önska det.