Elinsborgs vård- och omsorgsboende

Elinsborgsbacken 9, 163 64 Spånga

Kavat Vård driver äldreboende som vi själva skulle välja.

Fakta om Elinsborgs vård- och omsorgsboende

  • Hyra 5500-6000 kr

  • Storlek 40 lägenheter totalt

  • Typ av boende Demensboende

    Erbjuder parboende
  • Organisationsform Entreprenad

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2017

  • 89% Nöjda med boendet

  • 100% Nöjda med bemötandet

  • 63% Tycker att måltiderna är trevliga

Brukarundersökning 2017 (pdf, 0,7 mb)

Verksamhetsuppföljning

Verksamhetsuppföljning 2017 (pdf, 56,8 kb)

Beskrivning av Elinsborgs vård- och omsorgsboende

Presentation

Här finns ingen färdig programförklaring som måste följas. Vi utformar och anpassar vården utifrån dina önskemål och behov. Vi håller vad vi lovar och har formulerat kvalitetsåtaganden så att du som bor hos oss vet vad du kan förvänta dig.

Personlig – Kavat Vårds vård är personligt utformad och präglas av omtanke och genuint intresse för äldre baserat på mångårigt branschkunnande och kompetens hos Kavat Vårds ledning och anställda.

Kavat Vårds företagsledning är aldrig långt borta. Ledningen är tillgänglig dygnet runt och tar aktiv del i arbetet. Kavat Vård ska aldrig bli större än att vi har mycket god och personlig kännedom om de som bor och arbetar hos oss.

Boendemiljö

Elinsborg består av 40 lägenheter i fyra våningsplan med tio lägenheter på varje våning. Lägenheterna är rymliga 37-44 m2 med egen dusch, toalett och kokvrå. Varje våning har en gemensam balkong.

Utemiljö

Varje våning har en gemensam balkong.

Måltider

Måltiderna på Elinsborg är dagens höjdpunkt som alla ser fram emot. Vi erbjuder gemensamma måltider i våningmatsalen men den som önskar kan självklart avnjuta måltiderna i avskild miljö inne i den egna bostaden. Det serveras frukostbuffé varje morgon och valfrihet mellan två rätter till lunch och middag. För dig som vill finns alltid möjlighet att ta ett glas vin eller öl till maten. På fredagar serverar vi en drink före maten. På helger äter vi vi en trerätters meny.

Aktiviteter

På Elinsborg har vi en aktivitetsledare som ser till att det varje dag finns något att se fram emot. De ska kännas meningsfullt att stiga upp och göra sig i ordning. Vi erbjuder dagligen gemensamma aktiviteter. Din kontaktman planerar även in EGEN TID med