Broby Gård

Frestavägen, 187 70 Täby

Broby Gård är ett gruppboende med demensinriktning

Fakta om Broby Gård

  • Hyra 4823-6257 kr

  • Storlek 1 lägenheter totalt

  • Typ av boende Demensboende

  • Organisationsform Privat

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2017

  • 89% Nöjda med boendet

  • 100% Nöjda med bemötandet

  • 80% Tycker att måltiderna är trevliga

Brukarundersökning 2016 (pdf, 0,7 mb)

Verksamhetsuppföljning

Verksamhetsuppföljning 2017 (pdf, 57,3 kb)

Beskrivning av Broby Gård

Presentation

Broby Gård är ett gruppboende med demensinriktning. En del av verksamheten har en särskild profil mot dig som är yngre och har en demenssjukdom. Verksamheten präglas av gemenskap, delaktighet, trygghet och kvalitet. Boendet drivs på egen regi av Vardaga och ligger i Täby Kyrkby, cirka 2 mil norr om Stockholm.

Omvårdnadspersonal som arbetar i Vardaga har god kunskap om äldre och ett genuint intresse för äldreomsorg. Genom att arbeta utifrån våra värderingar säkerställer vi att vi ger hög kvalitet på våra omsorgsinsatser till dig. Vi har väl utvecklade metoder som klargör roller och ansvar, så som kontaktmannaskapet. Broby Gård drivs som egen regi verksamhet av Vardaga som är en av Sveriges ledande leverantörer av äldreomsorg med mer än 14 års erfarenhet av omsorg och service till äldre.

Boendemiljö

Boendemiljö
Boendemiljö
Boendemiljö

Broby Gård har plats för 37 boende. Här bor du i en egen lägenhet i en lantlig och naturskön miljö i Täby Kyrkby. Alla våningsplan på Broby Gård har eget kök med matsal och gemensamhetsutrymme.

Utemiljö

Utemiljö

I anslutning till varje våningsplan finns balkong eller uteplats.

Måltider

Vi serverar maten i enlighet med Vardagas måltidskoncept. Detta innebär att vi erbjuder dig som kund en varierad och näringsrik kost samt en angenäm måltidsupplevelse. Du har alltid möjlighet att välja mellan minst två olika maträtter till lunch och middag. I menyplaneringarna tar vi hänsyn till årstidsväxlingarna och anpassar maten till de svenska traditionerna. Vi lägger stor vikt vid att det ska vara trivsamt och hemlikt runt våra matbord genom att ta hänsyn till dukning, färgsättning och uppläggning av maten mm.

Aktiviteter

Olika aktiviteter varje dag. Vi har två aktivitetsansvariga . Egen buss för utflykter och nära till utevistelse.