Oasen

Trollesundsvägen 44, 124 32 Bandhagen

Attendo Oasen är ett vård- och omsorgsboende med det lilla extra

Fakta om Oasen

 • Hyra 7189-7189 kr

 • Storlek 12 lägenheter totalt, 6 per enhet

 • Typ av boende Demensboende

 • Organisationsform Privat

 • Språk och kultur Finska

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2017

 • Uppgift saknas
  Nöjda med boendet

 • Uppgift saknas
  Nöjda med bemötandet

 • Uppgift saknas
  Tycker att måltiderna är trevliga

Brukarundersökning 2016 (pdf, 0,7 mb)

Verksamhetsuppföljning

Verksamhetsuppföljning 2017 (pdf, 56,5 kb)

Beskrivning av Oasen

Presentation

Det är ett litet hemtrevligt och modernt gruppboende med 12 lägenheter fördelade på två plan. Boendet vänder sig till dig som är över 65 år och har en demenssjukdom. Vi försöker alltid ge det lilla extra i mötet med Dig. Hos oss är det alltid Du som står i fokus. Boendet ligger i ett lugnt bostadsområde nära Bandhagens centrum.

Vårt mål är Din trygghet. Vi har kompetent personal med olika språklig och kulturell bakgrund. Vårt arbete grundar sig på visionen att stärka Dig som individ utifrån våra värderingar engagemang, kompetens och kunskap.

De flesta av omvårdnadspersonalen är utbildade undersköterskor med lång erfarenhet av demensvård. Likaså våra sjuksköterskor. Sjukgymnast och arbetsterapeut är tillgängliga vissa dagar i veckan och kan alltid nås vid behov.

När Du flyttar in har vi ett välkomstsamtal då vi tillsammans sätter upp mål och gör en genomförandeplan för att vi på bästa sätt ska kunna hjälpa Dig. Uppföljning av planen görs vid behov, men minst en gång per år.

Frisör och fotvårdare kommer regelbundet till boendet. Du kan bara meddela Din kontaktman om Dina önskemål och vad Du behöver.

Boendemiljö

Boendet är hemtrevligt med 12 lägenheter fördelade på två plan, med gemensamma balkonger och uteplats. Lägenheterna varierar mellan 32-34 kvm, med pentry och badrum

Utemiljö

Bostadsområdet är lugnt och har god framkomlighet.

Måltider

Färdig mat levereras till boendet, och värms där. Vår kostpolicy ska säkra näringsintag och god kvalitet på maten och måltiderna. Högtider och helger uppmärksammas genom extra fin dukning och festligare mat och dryck.

Aktiviteter

Vi har dagligen aktiviteter såsom sång och musik, tipspromenader och samtal kring ordspråk och uttryck. Utevistelse sker genom promenader och samvaro på vår uteplats, och ibland besök på café, vilket är uppskattat.