Tussmötegården

Ramviksvägen 211, 122 64 Enskede

Hos oss kan du känna dig trygg och blir bemött med respekt och värme. Dina behov och önskemål står i centrum.

Fakta om Tussmötegården

  • Hyra 5867-7151 kr

  • Storlek 53 lägenheter totalt, 9 per enhet

  • Typ av boende Somatisk vård- och omsorgsboende och demensboende

  • Organisationsform Kommunalt

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2017

  • 83% Nöjda med boendet

  • 92% Nöjda med bemötandet

  • 64% Tycker att måltiderna är trevliga

Brukarundersökning 2017 (pdf, 0,7 mb)

Verksamhetsuppföljning

Verksamhetsuppföljning 2017 (pdf, 56,9 kb)

Beskrivning av Tussmötegården

Presentation

Tussmötegården (som är en del av Stureby vård- och omsorgsboende) är ett modernt boende där traditioner och utveckling går hand i hand. Vi riktar oss till dig med fysiska funktionsnedsättningar. Vi erbjuder dig ett tryggt boende med egen lägenhet och sociala mötesplatser. Boendet ligger vackert med en park utanför. Vi vill att din vardag ska kännas meningsfull.

Dina behov och önskemål står i centrum. Vi uppmuntrar till självständighet och delaktighet i vardagen och erbjuder ett rikt aktivitetsutbud.

All personal har adekvat utbildning. Vi förnyar våra kunskaper kontinuerligt för att kunna ge dig den bästa omsorgen. Vi har arbetsterapeuter och sjukgymnaster på plats vardagar.

Boendemiljö

De somatiska platserna är på Tussmötegården plan 1 och plan 2 och det är 36 platser. Det finns även 17 platser för demens. Lägenheterna, 32-44 kvm, har eget badrum. Det finns 9 lägenheter per grupp. Förutom säng, så möblerar du själv din bostad. Gemensamma dagrum, kök och balkong.

Utemiljö

Utemiljö

En vacker park omger boendet.

Måltider

Förutom frukost mellan- och kvällsmål kan du välja mellan minst två olika maträtter till lunch och middag. Du kan äta i ditt hem eller i den gemensamma matsalen tillsammans med andra.

Aktiviteter

Din vardag ska kännas meningsfull. Vi erbjuder stimulerande aktiviteter på samtliga enheter. Vi har en aktivitetsansvarig arbetsterapeut som ansvarar för att erbjuda ett rikt aktivitets- och kulturutbud.