Attendo Lillgårdsvägen

Lillgårdsvägen 5, 137 57 Tungelsta

Utevistelse och Trädgård

Fakta om Attendo Lillgårdsvägen

 • Hyra 7750-8350 kr

 • Storlek 54 lägenheter totalt, 9 per enhet

 • Typ av boende Somatisk vård- och omsorgsboende och demensboende

  Erbjuder parboende
 • Organisationsform Privat

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2017

 • Uppgift saknas
  Nöjda med boendet

 • Uppgift saknas
  Nöjda med bemötandet

 • Uppgift saknas
  Tycker att måltiderna är trevliga

Verksamhetsuppföljning

Verksamhetsuppföljning 2017 (pdf, 56,6 kb)

Beskrivning av Attendo Lillgårdsvägen

Presentation

Boendet planeras öppna den 4/1-2016. Attendo Lillgårdsvägen är ett livsstilsboende med temat Utevistelse och Trädgård vilket präglar verksamheten såväl inomhus som ute på balkonger och i den egna trädgården. På Attendo Lillgårdsvägen arbetar personal med utbildning och erfarenhet av äldreomsorg. Du träffar undersköterskor, sjuksköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Tillsammans med din kontaktperson skrivs en genomförandeplan. Genomförandeplanen uppdateras minst två ggr/år. En levnadsberättelse hjälper oss att tillmötesgå dina individuella behov och önskemål. Hos oss får du ett eget trygghetslarm som gör att du enkelt kan komma i kontakt med personal. Det finns också andra typer av larm, exempelvis rörelselarm, som provas ut utifrån det individuella behovet. Frisör och fotvård besöker oss regelbundet, din kontaktperson kan hjälpa till att boka tid.

Boendemiljö

Attendo Lillgårdsvägen ligger trevlig beläget i Tungelsta, det är nära till kommunikationer med såväl buss som pendeltåg. Boendet är helt nybyggt med hemtrevlig känsla i såväl gemensamma lokaler som de egna lägenheterna. På varje enhet finns balkong, vi har också en egen trädgård med planteringar, gångstråk, sittgrupper och ett utegym. Totalt finns 54 lägenheter uppdelade på sex olika enheter. Lägenheterna är på 32 kvm. På varje enhet finns möjlighet till parboende i en lägenhet som är 47 kvm. Då du flyttar in finns säng och sängbord i lägenheten, övriga möbler och inredning tar du själv med dig.

Utemiljö

I trädgården kommer det att finnas olika gångstråk, planteringar, växthus samt ett utegym. Olika sittgrupper med sköna möbler i såväl trädgård som på de gemensamma balkongerna!

Måltider

På Attendo Lillgårdsvägen serveras du frukost, lunch och middag samt mellanmål och kvällsfika. Måltiderna är en trevlig gemensam stund, för den som önskar går det bra att få maten serverad i den egna lägenheten. Det är familjen Dafgård som levererar den färdiga maten, vi kokar själva potatis/ris/pasta och gör sallad.

Aktiviteter

Vi anordnar både individuella och gemensamma aktiviteter. Mycket av det vi gör har en koppling till utevistelse och natur. Närstående är alltid välkomna att delta i våra olika aktiviteter!