Stora Sköndal Johannesgården

Efraim Dahlins väg 5, 128 64 Sköndal

Stora Sköndal bedriver vård, omsorg, rehabilitering och utbildning – med hög kompetens och utan vinstsyfte

Fakta om Stora Sköndal Johannesgården

  • Hyra 5000-6500 kr

  • Storlek 25 lägenheter totalt

  • Typ av boende Somatisk vård- och omsorgsboende

  • Organisationsform Privat

Vad säger brukarna?

Undersökningen genomfördes 2017

  • 67% Nöjda med boendet

  • 92% Nöjda med bemötandet

  • 67% Tycker att måltiderna är trevliga

Brukarundersökning 2017 (pdf, 0,7 mb)

Verksamhetsuppföljning

Verksamhetsuppföljning 2017 (pdf, 56,2 kb)

Beskrivning av Stora Sköndal Johannesgården

Presentation

På Johannesgården erbjuder vi vård- och omsorgsboende med somatisk inriktning. Tydlighet och öppenhet är nyckelord, tillsammans med höga ambitioner i strävan efter god kvalitet i allt vi gör.

När du flyttar in, och kontinuerligt, är du delaktig i att planera din vård och omsorg.

Stora Sköndals medarbetare har både erfarenhet och kompetens inom äldreomsorg. När du flyttar in får du en egen kontaktman, det finns sjuksköterska på plats dagligen och tillgänglig dygnet runt. Arbetsterapeut, sjukgymnast och läkare kommer varje vecka.

Boendemiljö

Johannesgården ligger vackert med stora grönområden nära Drevvikens strand. Här finns 25 lägenheter fördelat på två enheter. Varje lägenhet har kokmöjligheter och kyl. Lägenheterna hyrs omöblerade, och du inreder som du själv önskar. Gemensamma utrymmen är TV-rum, kök och sällskapsutrymmen samt balkonger och en stor uteplats.

Utemiljö

På området finns frisör, fotvård, folktandvård/medicinsk tandvård och restaurang. Möjlighet att sova över finns för anhöriga.

Måltider

Frukost, lunch och middag tillagas i Magnolia Restaurang och konferens på området och värms av personalen. Mellanmål äts tillsammans eller var för sig på rummet – som man önskar.

Aktiviteter

Aktiviteter och underhållning planeras med och för dig, och vi tar vara på den vackra utemiljön genom att vara ute så mycket som möjligt. Vår volontärverksamhet bidrar till ökat välbefinnande, högre livskvalitet och mervärde för dig som bor här. En volontär kan hjälpa till med ledsagning, eller bara var sällskap och öka möjligheten till aktivitet för den som vill.